Cruise Noorse fjorden

meerdere afreisdata - Schrijf je nu in

10 dagen /9 nachten

imageresizer

reisroute

Haven van vertrek:  Amsterdam

Haven van aankomst: Amsterdam

België – Amsterdam

Ontspanning op zee

Stavanger, Noorwegen

Hellesylt / Geiranger, Noorwegen

Andalsnes, Noorwegen

Olden, Noorwegen

Bergen, Noorwegen

Ontspanning op zee, Noorwegen

Bremerhaven, Duitsland

Amsterdam – België

 

imageresizer2

 

imageresizer3

 

het schip: COSTA MAGICA****

De dekken van de Costa Magica zijn vernoemd naar de grootste kunstenaars uit de Italiaanse geschiedenis: van Tiziano Vecellio over Michelangelo en Giotto tot Donatello. Je wordt omgeven door werken van de prestigieuze Academie voor Schone Kunsten van Brera in Milaan die allemaal op het thema van magie zijn geïnspireerd. Het schip telt 4 zwembaden (waarvan 1 met glazen schuifdak), 1300m² wellnesscentrum en een sportterrein met tal van activiteiten. Met 4 restaurants en 10 bars weet je ongetwijfeld waar je het aperitief kan nemen!

De inrichting van dit helder verlichte en schitterende schip is geïnspireerd op de mooiste Italiaanse landschappen: Sardinië, Sicilië, het Comomeer of Capri… de schoonheid van Italië reist mee aan boord ! In het hart van dit feestelijke schip bevindt zich de grote bar Salento, ruim en voorzien van grote glasramen.

Het is de ideale ontmoetingsplaats voor vrienden. Vanaf de buitendekken geniet je van een panoramisch zicht en een gemoedelijke sfeer; enkele van deze bruisende ruimtes zijn zelfs ingericht als een amfitheater.

costa