Australië

meerdere afreisdata - Schrijf je nu in

Groepsreis in internationaal gezelschap of als individuele rondreis

‘ Australian highlights’

Na uw ontdekking van de prachtige stad Melbourne wordt u meegenomen naar magische landschappen die allen gelinkt zijn aan legendes uit de Aboriginal cultuur. The Three Sisters, Ayers Rock en Kata Tjuta zorgen ongetwijfeld voor magische momenten. Na een bezoek aan het wereldberoemde Great Barrier Reef kunt u op zoek naar uitdaging, nieuwe ontdekkingen of ontspanning: Sydney biedt het allemaal.

Indien u niet graag alleen reis, kan u aansluiten bij een groep reizigers met begeleider. De afreisdata en het programma zijn reeds vastgelegd. Extensies zijn wel mogelijk maar op aanvraag.

Passen deze afreisdata niet voor u maar u maakt graag een rondreis? Dan stellen wij volledig op maat een rondreis samen voor u. U kan ter plekke steeds deelnemen aan georganiseerde excursies met gids.

opera

          Dag 1 – Aankomst in Melbourne

Transfer naar het hotel. ’s Avonds is er een welkomstreceptie en diner in het Colonial Tramcar Restaurant met de reisleider en medereizigers.

 

melbourne-2

Dag 2 tot 3 – Melbourne

Verken de stad tijdens een wandeling, rest van de dag vrij. Dag 3 is ter vrije besteding. Optionele activiteiten: Philip Island, Great Ocean Road, theatervoorstelling.

Ontbijt

 

melbourne

Dag 4 – Melbourne – Alice Springs

’s Morgens vliegt u naar Alice Springs. Vervolgens bezoek aan School of Air en Royal Flying Doctor Service. ’s Avonds bbq bij de Falzon familie.

 

Ontbijt en Diner

Alice Springs

alice-springs

Dag 5 – Alice Springs – Ayers Rock

Vandaag reist u door de West MacDonnell Ranges. In de namiddag tijd voor ontspanning in het resort. ’s Avonds geniet u van een prachtige zonsondergang bij Uluru met glaasje schuimwijn.

 

Ontbijt

 

ayers-orck

Dag 6 – Kata Tjuta (the Olgas)

U staat vroeg op om Uluru bij zonsopgang te zien. Daarna bezoekt u de grotten met oude rotstekeningen. ’s Middags reist naar Kata Tjuta (the Olgas), waar u een wandeling maakt door de Walpa Gorge.

 

Ontbijt

 

anangu-cultuur

Dag 7 – Ayers Rock – Cairns

Deze ochtend ontmoet u lokale Aboriginal kunstenaars tijdens een introductie in Westerse Woestijnkunst. Uw gastheer zal u introduceren in de Anangu-cultuur en demonstreren hoe die tot uitdrukking is gebracht in de kunstwerken. Vervolgens kunt u uw eigen schilderij maken. Later wordt u naar de luchthaven van Ayers Rock gebracht voor de vlucht naar Cairns.

 

Ontbijt

 

cairns

Dag 8 –  vrije tijde Cairns

Vandaag is er tijd om te relaxen aan het zwembad of optionele excursies: Tjapukai Aboriginal Culture Park, Kuranda.

ontbijt

Dag 9 –  Great Barrier Reef

Catamarantocht naar het Great Barrier Reef. Bekijk het kleurrijke koraal en de tropische vissen vanuit een onderwaterobservatorium. U kunt gratis gebruik maken van een snorkeluitrusting. In de namiddag keert u terug naar Cairns.

Ontbijt, lunch en diner

 

great-barrier-reef

Dag 10 – Cairns – Sydney

Vandaag vliegt u naar Sydney. Bij aankomst in Sydney wordt u naar uw hotel vervoerd. ’s Avonds bent u vrij om de stad zelf te ontdekken.

Ontbijt

 

cairns-wilfdlife-dome

 

 

 

Sydney01

Dag 11 – Sydney bezienswaardigheden & Havencruise

Deze ochtend bezoekt u de bezienswaardigheden van Sydney. Een locale gids leidt u rond door het Sydney Opera House, en daarna gaat u naar de Royal Botanic Gardens, Mrs. Macquarie’s Chair en Kings Cross. Uw volgende bestemming is Bondi Beach, waar u langs de kustlijn kunt wandelen. Als u terugkeert naar de stad maakt u een rondvaart door Sydney Harbour. Vervolgens ontdekt u de nationale edelsteen van Australië: opaal. Later bezoekt u het historische Rocks-district in Circular Quay, dat terugvoert naar de periode waarin de eerste immigranten zich in Australië vestigden.

 

Ontbijt & Lunch

 

opera

Dag 12 – Vrije tijd in Sydney

Ga vandaag op verdere verkenning door Sydney. Misschien bent u geïnteresseerd in een tour naar de Blue Mountains. ’s Avonds vindt er een afscheidsdiner plaats in gezelschap van uw reisleider en medereiziger.

 

Ontbijt en Diner

sydney-6

Dag 13 – Vertrek uit Sydney

Uw vakantie eindigt vandaag na het ontbijt. U wordt naar de luchthaven van Sydney gebracht voor de terugvlucht.

Ontbijt

 

 

aunewcolor