Noorwegen

begeleide groepsreizen - Schrijf je nu in

reizen in groep in 2020

De pracht van Noorwegen is u ongetwijfeld wel gekend. Wist u dat u vanaf begin september reeds het noorderlicht kan waarnemen in Noorwegen?

Naast ons aanbod aan individuele programma’s en Fly & Drives in het Zuiden (fjord Noorwegen), bieden wij ook complete groepsprogramma’s of themareizen te kiezen. Samen met een ervaren begeleider ontdekt u het beste van wat iedere streek te bieden heeft. Er wordt steeds gereisd in een kleine Nederlandstalige groep op basis van vol pension met alle excursies inbegrepen.

Een greep uit het aanbod:

Op ontdekking in het land van de sami

OP ONTDEKKING IN HET LAND VAN DE SÁMI
Reis mee tijdens deze 11-daagse ontdekking van Noord-Scandinavië, ons meest uitgebreide programma voor wie kennis wil maken met de rijke Sámi cultuur. Door het fenomeen van de middernachtzon genieten de deelnemers er van extra lange dagen. Er wordt gereisd van de Noordpoolcirkel tot de Noordkaap. Onderweg worden ook nog Tromsø, de Lofoten en de Vesterålen bezocht. De diverse landschappen in het binnenland en langs de kust bekoren elke reiziger.
Er wordt gelogeerd in typische logies en de heerlijke lokale keuken staat centraal. In het programma zijn maar liefst 16 bezoeken en excursies inbegrepen zoals een walvissafari, bezoek aan de Noordkaap, zeearendsafari, bezoek aan een Wildlife Park, wandelen met husky’s, bezoek aan een rendierboerderij en nog veel meer.

Op het programma staan een bezoek aan een wildlife park, een wandeling met huskies, een bezoek aan een rendierboerderij, Karasjok – de hoofdstad van de Sámi, een king crab degustatie, een walvissafari, de Lofoten en Vesterålen, zeearendsafari en meer…

Op ontdekking in het land van de Sámi | 11 dagen

11-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 4 juni of 23 juli 2020

VertrekdatumPrijs per
persoon
Single
supplement
4/6/20€ 3.595€ 690
23/7/20€ 3.595€ 690

Fjorden Noorwegen met Oslo

FJORD NOORWEGEN MET OSLO
Tijdens dit vernieuwde en verbeterde deze 9-daagse cultuur- en natuurreis ontdekt u het beste van Zuid-Noorwegen. Na een verkenning van Bergen verkent u het prachtige fjordengebied met Flåm, Geiranger en Ålesund. Na een bezoek aan Trondheim maakt u een panoramische treinrit naar Oslo als afsluiter. Tijdens de rondreis worden maar liefst 5 Norway Scenic Routes gevolgd.


 
TRONDHEIM
Voor Noorwegen is Trondheim een grote stad, maar toch wist deze stad de charme en intimiteit van een klein stadje te bewaren. In de stad zijn er vele kleurrijke contrasten te zien: ruïnes van kloosters, indrukwekkende houten gebouwen, kleurrijke kades en een mooie rode brug daterend uit 1861.
 

Noorse Fjorden met Oslo | 9 dagen

9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 19 mei of 8 september 2020

VertrekdatumPrijs per
persoon
Single
supplement
19/05/20€ 2.695€ 490
08/09/20€ 2.695€ 490

Noorse kust en fjorden me de noordkaap

NOORSE KUST EN FJORDEN MET DE NOORDKAAP
Beleef al het beste van wat Noorwegen te bieden heeft tijdens deze unieke 9-daagse cultuur- en natuurreis. Eerst staat een verkenning van het prachtige fjordengebied op het programma met o.a. Bergen en Flåm. Vervolgens wordt een prachtige zeereis aan boord van de Hurtigruten langsheen de adembenemende kusten van Noorwegen gemaakt.
Als hoogtepunt wordt een bezoek aan de Noordkaap gebracht. Bij dit vertrek kan het magische noorderlicht al gespot worden tijdens het laatste deel van de reis.

Noorse Kust & fjorden met de Noordkaap | 9 dagen

9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 28 april 2020

Prijs per persoon op basis van een DUBBEL kajuit
Buitenhut
VertrekdatumCategorie NCategorie PCategorie U
28/04/20€ 3295€ 3.445€ 3.695
Prijs per persoon op basis van een TRIPLE kajuit
Buitenhut
VertrekdatumCategorie NCategorie PCategorie U
28/04/20Op aanvraag
Prijs per persoon op basis van een SINGLE kajuit
Buitenhut
VertrekdatumCategorie NCategorie PCategorie U
28/04/20€ 4.295€ 4.495€ 4.89

OP ZOEK NAAR HET NOORDERLICHT

Tijdens deze 8-daagse ontdekkingsreis langs de prachtige kust van Noord-Noorwegen, waar natuur en cultuur centraal staan, is de kans statistisch het grootst om het noorderlicht waar te nemen. Verder ontdekt u de idyllische Lofoten eilandengroep, verblijft u in een typisch visserhuisje en maakt u een 3-daagse cruise met de Hurtigruten en brengt u een bezoek aan de Noordkaap.
Op het programma staan o.a. een walvissafari, bezoek aan een noorderlichtcentrum, zeearendsafari, sightseeing van de Lofoten, Tromsø – stad van het noorderlicht, bezoek aan de Noordkaap, king crab safari mét proeven en nog veel meer. Er wordt gereisd in een kleine reisgroep van maximaal 14 personen.

DE LOFOTEN
Deze eilandengroep, gelegen hoog boven de Noordpoolcirkel is vooral bekend vanwege zijn rijke visserijtraditie. Het beeld van Lofoten wordt vooral gedomineerd door houten rekken met kabeljauw die hangt te drogen. Een belangrijke troef van Lofoten is de overweldigende natuur: ruige bergen, fjorden en meren en natuurlijk ook het magische noorderlicht.


Noors Lapland: op zoek naar het noorderlicht | 8 dagen
8-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 16 september 2020
Prijs per persoon
€ 3.095
Tip: bekijk ook onze het gelijkaardig winterprogramma:

Noors Lapland: op zoek naar het noorderlicht
(8-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis)

foto’s: www.baardmanfotografie.com