Sardinië

individueel verblijf - Schrijf je nu in

Het Italiaanse eiland dat vaak vergeten wordt. Onterecht! Met haar onbetwistbare charme is het de ideale plek voor een vakantie dichtbij voor wie naar authenticiteit en/of luxe zoekt.

Van veel plekjes rondom de Middellandse Zee bestaan de mooie beelden alleen in reclamefolders, maar op Sardinië tref je ze nog in het echt aan: parelwitte stranden, een azuurblauwe zee, idyllische baaien en bovendien: weinig bezoekers.

Sardinië is een bestemming is dat je echt kan “beleven” , waar meer en meer mensen vandaag de dag naar op zoek zijn. De prachtige kristalheldere zee en de spectaculaire natuur is zeker het kostbaarste bezit van het eiland, maar niet het enige!

Onder de wonderen van Sardinië bevinden zich duizenden fascinerende archeologische complexen die over het hele grondgebied verspreid liggen, unieke monumenten die getuigen van een oude en deels nog mysterieuze cultuur .Zeker niet te vergeten is dat Sardinië één van de vijf blue zones gebieden is, bakermat van spijs en wijntradities met een eenvoudig (innovatief) en duidelijk karakter, als het gaat om smaken behoeft Sardinië geen introductie!

Het eiland voorziet meerdere aanlegplaatsen op het eiland; Cagliari, Olbia en Porto Torres die elk een brede waaier aan “things to do” aanbieden.

De enige streek die door het internationale toerisme ontdekt werd, is de Costa Smeralda, waar de jetset van Europa graag vertoeft in luxevilla’s aan een indrukwekkend strand.