Italië by Vespa

individueel verblijf - Schrijf je nu in

5-daagse ontdekking van de regio per Vespa

Verken Italië op een authentieke manier met een klassieke Vespa. Deze 5-daagse tochten per regio bieden je de kans om op je eigen tempo en met een vleugje avontuur de lokale cultuur en natuurlijke schoonheid te ontdekken. Zie hieronder wat elk gebied te bieden heeft.

Gardameer

Verblijf in Antico Casale Bergamini en maak gebruik van een Vespa om de omgeving van het Gardameer te ontdekken. Het zuiden biedt vlakke oevers, terwijl het noorden je trakteert op hoge rotsen en een indrukwekkend uitzicht.

Umbrië

Je thuis voor deze dagen is Locanda della Picca. Neem de Vespa en rij langs de groene heuvels naar historische plekken zoals Assisi en Montepulciano.

Sardinië

Vanuit Tenuta Pilastru kun je met de Vespa zowel de kust als het binnenland van Sardinië verkennen. Ontdek de diversiteit van het eiland van dag twee tot vier.

Piemonte

Je verblijft in Ca’ del Lupo, midden in de wijngaarden. Met de Vespa tot je beschikking kun je op ontdekking gaan in deze beroemde wijnstreek.

Toscane

Relais della Rovere is de uitvalsbasis voor je verkenning van de Chianti-heuvels. Met een Vespa kun je de landelijke schoonheid van Toscane ervaren en de vele historische dorpen bezoeken