Over ons

IMG_6990x800x800

Tailor Made Travel is een familiebedrijf, opgestart door Jules Corthouts in 1999.  Intussen baant dochter Tine zich ook een weg door de boeiende reiswereld. Met een 40-jarige carrière in de reissector op zak, is de zaakvoerder een vat vol kennis over alles wat reizen inhoudt. In een gemoedelijke sfeer, ontvangen wij u graag voor het samenstellen van uw droomreis.

Onze specialisatie is eigen begeleide groepsreizen, zowel binnen Europa als naar verre oorden. Ondersteund door onze eigen begeleiders, verzorgen wij rondreizen die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Uw zorgeloze vakantie begint aan uw voordeur en eindigt met een reünie enkele maanden na de reis. Voor de dames bieden wij groepsreizen met de ‘reismadammen’ want met enkel vrouwen in het buitenland is het heel plezant.

Verder kan u met al uw groepsreizen op maat bij ons terecht. Van scholen, families, naar verenigingen tot sportclubs die samen naar het buitenland willen reizen, wij verzorgen transport, accommodatie en excursies.

Zin in een citytrip naar het bruisende New York, een rondreis door Sri Lanka met privé-gids of  per motorhome door Canada? Wij stellen volledig op maat een individuele reis samen volgens uw wensen. Met onze jarenlange ervaring streven we ernaar om er iets onvergetelijk van te maken. Deze unieke formule biedt u het voordeel om zelf uw reis samen te stellen, met onze hulp, en dit op alle continenten!

Naast het maken van reizen op maat, verzorgen we ook de verkoop van reizen uit brochures.  Daarvoor werken we samen met selecteerde tour operators, zowel de grote spelers als de kleine.