4-daagse citytrip Vilnius 4*

citytrip - Schrijf je nu in

Prijzen en programma van Imagine Travel

dag 1 : Brussel – Vilnius

Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Vilnius. Onthaal en privé transfer naar Hotel Pacai***** (of gelijkwaardig). Overnachting.

dag 2 : Vilnius

Vrije tijd voor een individueel bezoek aan de stad met aandacht voor enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de Kathedraal, het Gediminas Kasteel, de elegante St.-Anne Kerk, de Universiteit en de Poort van het Morgenrood.

dag 3 : Vilnius

Vrije tijd voor een individueel bezoek of voor een excursie buiten de stad naar bijvoorbeeld Kaunas of Trakaï.

dag 4 : Vilnius – Brussel

Ontbijt. Vrije tijd. Transfer naar de luchthaven voor de rechtstreekse terugvlucht naar Brussel.
 

Courtyard by Marriott Vilnius City Centre Hotel ****

 

Het Courtyard Vilnius City Center is een nieuwe viersterrenhotel gelegen in het zakendistrict van Vilnius, met uitzicht op het beroemde monument Gediminas’ Kasteel. De ideale ligging op een steenworp afstand van de middeleeuwse oude binnenstad, zakencentra en plaatselijke attracties.
Het hotel beschikt over 199 ruime, stijlvolle kamers (sommige met prachtig uitzicht op de oude binnenstad en de kathedraal), met een minikoelkast, gratis WiFi, strakke badkamers, kabel-/satelliet-/streaming-tv en een warm ontbijtbuffet. Stop bij Solt Dining voor heerlijke lokale en internationale gerechten en cocktails, of geniet van een diner op het terras met spectaculair uitzicht op het kasteel. Bezoek The Market voor een snelle hap of neem een drankje in de Lobby Bar. Kom tot rust in het ultramoderne fitnesscentrum. Wie een vergadering of bijeenkomst in Vilnius plant, zal de vier verfijnde zalen, cateringservices en mediapods met technische voorzieningen in onze ultramoderne lobby op prijs stellen.
 

Hotel Pacai *****

Ligging:

Dit design hotel is gelegen nabij het stadhuis van Vilnius. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden en vlakbij tal van gezellige cafés en eetgelegenheden.

Logies:

de uiterst verzorgde kamers en suites beschikken allen over een badkamer met bad/douche, minibar, safe, 24/24u roomservice en een bureau. De combinatie van historische elementen, natuurlijke kleuren en moderne technologie zorgen voor een zorgeloos verblijf in het hart van Vilnius.

Faciliteiten:

verzorgd ontbijt wordt geserveerd in de brasserie “14 Horses”, waar u ook terecht kunt voor het diner. Restaurant 1918 biedt een intieme setting en lokale gerechten. Voor een hapje of drankje kunt u terecht in de verfijnde bar “Sofija”. Het hotel beschikt ook over een luxueuze spa met een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen.

Imagine:

geniet van een stijlvol, luxueus verblijf in dit 5* luxehotel waar historische waarden en moderne elementen hand in hand gaan.