luxecruise Noorse fjorden

van 30 mei tot 6 juni 2024 - Schrijf je nu in

prijzen en programma Rivages du Monde

VOLGEND VERTREK: 30/05/2024

  • Duur van de cruise : 8 dagen / 7 nachten
  • Transfer inbegrepen
  • Volpension, wijn inbegrepen
  • Thema van de cruise : Hoge Noorden
  • Voordrachtgevers aan boord
  • Talen aan boord : Frans/Nederlands
geirganger noorwegen

concept 

Rivages du monde organiseert cruises voor Belgische passagiers met tweetalige (NL/FR) reisbegeleiding. Sommige afvaarten zijn 100% Nederlandstalig. 

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van rivier-, kust- en zeecruises verlopen onze cruises in een gemoedelijke sfeer, waarbij het delen van nieuwe ervaringen centraal staat.

Nederlandstalig

Het dagprogramma, de menukaarten, de aankondigingen, de activiteiten en de workshops alles wordt in het Nederlands aangeboden. Wanneer het technisch mogelijk is kan er ook naar een Nederlandstalige televisiezender gekeken worden. Alle excursies worden zoveel mogelijk begeleid door gidsen die Nederlands spreken. 

Boeiende voordrachten aan boord

Zorgvuldig uitgekozen gastsprekers zorgen ervoor dat uw bestemming geen geheimen meer zal hebben voor u. De reisleiders en de door Rivages du Monde uitgenodigde voordrachtgever praten allemaal Nederlands. 

Kleine schepen, groot comfort

Onze cruiseschepen bieden plaats aan 28 tot 180 passagiers. Dit zorgt voor een gemoedelijke, familiale sfeer.

Unieke vaarroutes

Aangepaste, kleinere schepen, kunnen in havens aanleggen waar de grote mastodonten niet geraken.

Excursies voor iedereen

Vaak varieert de moeilijkheidsgraad van de excursies, zodat er voor elk wat wils is.

In deze video vertelt de reisleidster alles over cruises naar Scandinavië met het gloednieuwe expeditieschip ‘world explorer’.

Vaarroute

 
 

dag 1  Zeebrugge

Transfer per luxe-autocar vanuit de belangrijkste Belgische steden naar de haven van Zeebrugge. Inscheping en toewijzing van uw kajuit aan boord van de World Explorer. Avondmaal aan boord.

dag 2  op zee

Maak gebruik van deze dagen op zee om deel te nemen aan de vele activiteiten aan boord. Ontbijt, lunch en avondmaal aan boord.

Schip

De gloednieuwe World Explorer werd opgeleverd in augustus 2019. Dit schitterende expeditiejacht is uitgerust met de modernste technologie om in optimale omstandigheden te kunnen reizen. Het milieuvriendelijke, ruime en gezellige schip is ideaal om samen te reizen en weg te dromen tijdens unieke cruises op mensenmaat.

  • capaciteit: 180 passagiers
  • kajuiten: 98 buitenkajuiten
  • lengte: 126 m
  • bemanningsleden: 125

De World Explorer is door ervaren cruisespecialisten speciaal ontworpen om de wereld en de natuur te ontdekken. Het schip beschikt dan ook over tal van binnen- en buitenlocaties om volop te genieten van de prachtige omgeving. Of u nu kiest voor het ruime observatiedek (dek 8) of comfortabel wilt genieten in het observatiesalon (dek 7), overal bent u verzekerd van uitzonderlijk mooie panoramische uitzichten.

Bekijk hier het filmpje over het schip:

Het is ook mogelijk om u terug te trekken in de gezellige bibliotheek, die de klok rond open is, om op uw gemak een boek te lezen, te kaarten, te schaken of Scrabble te spelen. Of geniet van deugddoende momenten samen in het Explorer-salon, met een vers kopje koffie of een goed glas. De sprekers aan boord geven tijdens de cruise lezingen in het elegante en perfect uitgeruste auditorium, dat beschikt over een groot scherm en comfortabele zetels.

En om helemaal tot rust te komen beschikt de World Explorer over een wellness by l’Occitane (betalend) met behandelingen en massages, een goed uitgeruste fitnesszaal en een hardlooppiste (buiten). Aan het verwarmde buitenzwembad met zijn vele ligstoelen bevinden zich ook twee jacuzzi’s en een buitensnackbar, waar tussendoortjes en salades kunnen worden besteld. Onder de centrale koepel van het observatiesalon werd bovendien een hoogtechnologisch, cirkelvormig beeldscherm geplaatst, waarop live te zien is wat zich afspeelt onder water, gefilmd door een camera onder de romp. De beelden, die vaak de peilloze diepte onder het schip tonen, zorgen in combinatie met de voorbijglijdende landschappen voor een unieke zintuiglijke ervaring. 

route, foto’s en afbeeldingen zijn van rivages du monde