Guadeloupe

individuele rondreis - Schrijf je nu in

Ontdek Guadeloupe per wagen (9 dagen / 7 nachten)

Guadeloupe is een zonovergoten eilandengroep die de diversiteit en natuurlijke schoonheid van het Caraïbische zeegebeid perfect samenvat.
 
De twee grootste eilanden vormen de wat algemeen bekend staat als ‘ le papillon’, met elkaar verbonden door enkele bruggen. In het westen ligt het bergachtige Basse-Terre, de thuisbasis van het tropische Parc National de La Guadeloupe en bekroond met de spectaculaire vulkaan La Soufrière. Oostelijk vindt u dan Grande-Terre , een uitgestrekt kalksteenplateau begrensd dor magnifieke witte zandstranden en trendy resorts.
 
 
 
Ontdek Guadeloupe per wagen (9 dagen / 7 nachten)

Een selfdrive is veruit de gemakkelijkste manier waarop u de romantische eilanden van Guadeloupe kan verkennen. De lokale veerboten stellen u namelijk in staat om te ‘island hoppen’, soms zelfs met uw eigen huurwagen aan boord.  

 

Dag 1 tot 4 – Charleroi – Point-à-Pitre – Grand-Terre

U neemt de rechtstreekse vlucht met Air Belgium van Charleroi naar Point-à-Pitre, waar u in de namiddag aankomt. U pikt de huurwagen op en verblijft vier nachten in Saint-François op Grand-Terre. Op het programma staat een dagexcursie per boot van Saint-François naar Marie-Galante.  Bwa Chik Hôtel & Golf   Ontbijt

Charleroi – Point-à-Pitre – Grand-Terre

Dag 5 tot 7 – Grand-Terre – Basse-Terre

De volgende 3 nachten brengt u door in Dehaies op Basse-Terre.   Langley Resort Fort Royal   Ontbijt

Grand-Terre – Basse-Terre

Dag 8 – Basse-Terre – Point-à-Pitre

U rijdt naar de luchthaven van Point-à-Pitre, levert de huurwagen in en neemt de vlucht huiswaarts. 

Dag 9 – Charleroi

Uw rechtstreekse vlucht komt in de ochtend van dag 9 aan op de luchthaven van Charleroi.

Charleroi

Liever langer blijven?

Deze rondreis is ook mogelijk in 12 dagen ( 10 nachten ) met een verblijf van 6 nachten op Grande-Terre in Sainte-Anne en 4 nachten in Trois-rivières op Basse-Terre

prijs:  2.350,00 pp

reisprogramma, foto’s en afbeeldingen zijn van live to travel, Aalst