Napels4kids

Individueel - Schrijf je nu in

8-daags ontdekkingsprogramma voor jong en oud met Sorrento als uitvalsbasis.

Prijzen en programma van Imagine Travel

Dag 1 : Brussel – Napels – Sorrento (± 50km)

 
Rechtstreekse vlucht naar Napels. Transfer naar Best Western Hotel La Solara in Sorrento, waar u de komende 7 nachten verblijft.
 

Dag 2 : Napels

Vandaag brengt u een culinair bezoek aan de hoofdstad van de regio Campanië. Bij aankomst in het historische centrum van Napels maakt u een wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: Het Koninklijke Paleis, de San Francesco di Paola kerk, de Umberto Galerij en de Opera San Carlo. Onderweg kunt u proeven van een “Cuoppo di Frittura”, een selectie gefrituurde groenten. Snuif de gezellige drukte op in de “Via Spaccanapoli” en op de “Pignasecca” markt. U maakt verder nog kennis met sfogliatelle gebak en een glaasje limoncello (voor de ouders uiteraard!).
 

Dag 3 : Amalfikust

De indrukwekkende Amalfikust is een aaneenschakeling van pittoreske dorpjes en adembenemende landschappen. Vandaag ontdekt u deze tijdens een unieke cruise langs de kust. U heeft de tijd om te zwemmen in de golf van Napels. De boot meert aan in Amalfi en Positano, waar u tijd heeft om zelfstandig op ontdekking te gaan.
 
 

Dag 4 : Vrije dag in Sorrento

Geniet van de faciliteiten van uw hotel of ga wandelen langs de vele oude voet- en ezelpaden op het schiereiland Sorrento.
 

Dag 5 : Pompeï & Vesuvius

In de voormiddag brengt u een gegidst bezoek aan de site van Pompeï. Deze stad werd in 79 voor Christus bedolven onder de assen van de Vesuvius en zijn zeer goed bewaard gebleven. In de namiddag wordt u afgezet op 1000m hoogte aan de Vesuvius, de enige nog actieve vulkaan op het Europese vasteland. U heeft de tijd om de wandeling tot aan de rand van de krater te maken, van waar u een fantastisch uitzicht heeft.
 

Dag 6 : Capri

Afspraak aan de haven waar u de ferry naar Capri neemt. Bij aankomst rit naar Anacapri voor een bezoek aan Villa San Michele. Vrije tijd om zelf op ontdekking te gaan en vervolgens maakt u een wandeling langs de bekende “Via Camarelle” tot aan “Augustus Garden”. U heeft de tijd om zelfstandig een bezoek te brengen aan de “Blue Grotto”. In de late namiddag keert u terug met de ferry naar Sorrento.
 

Dag 7 : Vrije dag in Sorrento

Dag 8 : Sorrento – Napels – Brussel (± 50km)

Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Brussel.