Zuid-Bohemen

individuele reis - Schrijf je nu in

 

 

Net boven de Oostenrijkse grens in Tsjechië ligt een mooi natuurgebied: Zuid-Bohemen. Midden in het buitengewone mooie Moldau dal ligt het 4 **** Sporthotel Zátoň. Vanaf het hotel wandel je zo de bossen en velden in. De Moldau kronkelt er zich door het licht glooiende landschap. De beroemde werelderfgoed stad Český Krumlov en de historische stad Rožmberk nad Vltavou (Rosenberg) liggen op wandelafstand (12 km) van het hotel.

140620008

Tijdens deze individuele reis kan je de mooiste pareltjes van deze regio ontdekken.

Je kan in Vyssi Brod een bezoek brengen aan de klooster bibliotheek (werelderfgoed). Ook een boomkruinwandeling met panoramisch zicht op het 40 km lange Lipnomeer en een boottocht staan is een aanrader.

Of een bezoek aan de tuinen en het kasteel Hluboká nad Vltavou, het mooiste kasteel van Zuid-Bohemen, naar een kopie van het Engelse Windsor kasteel.

 

 

België – Tsjechië

Reis met privéwagen naar Sporthotel Zaton, met een 6 hectare groot hotelpark gelegen aan de Moldau.

 

Rožmberk

Rožmberk nad Vltavou

 

 

 

 

 

wandelgebied

140621025

140618013

 

 

 

Lipno

boomkruinwandeling aan Lipno meer 

Český Krumlov

Kuieren door het pittoreske stadje

activiteiten in en rond het hotel

Afvaart op de Moldau rivier, wandelen,  buitenzwembad, binnenzwembad, een balletje tennis slaan, een deugddoende massage ondergaan, gelaatsverzorging, bowlingbaan, squash terrein, speeltuintje, badminton, segway, kinderspeelhoekje, worstjes braden op een open kampvuur, bio sauna, Finse sauna, infraroodcabine, jacuzzi, relaxruimte, fitnessstudio, voetbalterrein

meer info

op de website van het hotel