huurwagen

op aanvraag - Schrijf je nu in

Met een huurwagen zie je meer…

Wij regelen de autohuur van A tot Z.

Jij kunt optimaal genieten van je vakantie.

Met een huurauto van Sunny Cars is jouw vakantie echt zorgeloos. Een auto huren bij Sunny Cars is namelijk écht all-in. De prijs is supertransparant en alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Met Sunny Cars huur je een auto in meer dan 120 landen wereldwijd

Alles wat je nodig hebt is inbegrepen bij onze all-inclusive formule.

Denk aan een WA-verzekering (die wij gratis voor je aanvullen met een dekking van minimaal €7,5 miljoen), een schadeverzekering en diefstalverzekering. Een eventueel eigen risico schiet je voor, maar betalen wij aan je terug. Net als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. Zelfs de sleepkosten en schade door vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is gedacht.

Lees de blogs over…

Zoekt u reisinspiratie en tips voor uw volgende bestemming? Die vindt u gegarandeerd in onze blogs! Ze lezen lekker weg en tegelijkertijd doet u handige autohuurweetjes en -tips op. Op vragen van klanten geven we antwoorden waar u ook iets aan kan hebben. Naast onze vaste Sunny bloggers komt u hier ook regelmatig reisjournalisten en travelbloggers tegen.

AMERIKA

CANADA

AUSTRALIË

CURAÇAO

FRANKRIJK

GRIEKENLAND

ITALIË

PORTUGAL

SPANJE

ZUID-AFRIKA