La Réunion

individuele rondreis - Schrijf je nu in

charme rondreis

 

la reunion

Op La Réunion bevindt zich de hoogste top van de Indische Oceaan en een van de actiefste vulkanen ter wereld: de Piton de la Fournaise. Alle wegen op La Réunion leiden naar “Les Hauts”, het binnenland dat een smeltkroes vormt van alle bijzonderheden op dit spectaculaire eiland. Van de vulkanische maanlandschappen tot de grote keteldalen onthult het eiland La Réunion zijn schoonheid – ook als het gaat om de lokale keuken met verschillende aroma’s, die net zo lekker ruiken als de lokale vanille.

selfdrive 11 dagen

Ontdek het vulkanische landschap, de kleurrijke dorpjes en de tropische stranden terwijl u verblijft in charmante accommodaties met persoonlijke service in een authentiek kader.

Dag 1 – Amsterdam/Brussel – Réunion

In de late namiddag vertrek vanuit Amsterdam/Brussel Zuid met de TGV naar Parijs CDG en aansluitend vlucht met AIR AUSTRAL naar Réunion (luchthaven Roland Garos).

Amsterdam/Brussel - Réunion

 Dag 2 tot 3 – Salazie

U wordt ’s ochtends verwelkomd op de luchthaven door onze LIVE TO TRAVEL vertegenwoordiger. Oppikken van de huurwagen en vertrek richting SALAZIE. Ontdekking van de mooie streek rond de Cirque de Salazie en het kleurrijke dorpje Hell-Bourg.

 Dag 4 tot 5 – Cilaos

Rit van Salazie naar Cilaos. Vergeet onderweg zeker geen bezoek te brengen aan de vulkaan Piton de la Fournaise. Met de wagen rijdt u tot in de nabijheid van de krater, op een hoogte van 2320 m. Een lange kronkelende weg brengt u daarna naar Cilaos. Het thermendorp heeft heel wat mogelijkheden voor de actieve sporter of de fervente wandelaar.

 Dag 6 tot 7 – Saint-Leu

Le Blue Margouillat is een heerlijk oord om te relaxen. De lekkere keuken van het hotel, de mooi ingerichte kamers en de persoonlijke service maken uw verblijf onvergetelijk

 Dag 8 tot 9 – La Possession

U bereikt La Possession via de westkust. De Lodge Tamarin is gelegen op een helling. De houten bungalows met jacuzzi op het terras liggen volledig verscholen in het groen. Een absolute aanrader is de kleurrijke Creoolse markt van St Paul op vrijdag en zaterdag.

 Ontbijt
La Possession

 Dag 10 – Réunion – Amsterdam/Brussel

’s Avonds vlucht met AIR AUSTRAL vanuit Réunion naar Parijs CDG en aansluitend TGV naar Amsterdam/Brussel Zuid, of eventuele strandverlenging.

Réunion – Amsterdam/Brussel

 Dag 11 – Aankomst Amsterdam/Brussel

Aankomst in Amsterdam of Brussel

Aankomst Amsterdam/Brussel

meer info : https://en.reunion.fr/