mobilehome Amerika – Canada

selfdrive - Schrijf je nu in

De ideale manier om Canada of de USA te ontdekken is met een camper. Het is een avontuurlijke manier van reizen. Met een camper heb je de vrijheid om optimaal te genieten van de natuur.

Er zijn verschillende types en groottes van campers, afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw gezelschap. Verschillende routes worden uitgewerkt op maat naar uw wensen.

IMG_5066

Graag overtuigen we u hoe ideaal een camper is voor reizen, zelfs met een (jong) gezin.

Met stip bovenaan: kunnen rondreizen! Een camper biedt een uitstekend compromis; Je kan afstanden afleggen en toch heb je de constante factor in de vorm van steeds hetzelfde slaapplekje. Je hoeft niet te speuren naar wegrestaurants of publieke toiletten en overgeleverd te zijn aan de lokale opvattingen over hygiëne.
 Je hoeft niet elke dag in en uit te pakken, enkel nog de luifel uitdraaien en tuinstoelen buiten zetten.

canada

budgetvriendelijk


Het scheelt nogal in je budget als je je eigen hapjes en drankjes bij je hebt. Zeker met meerdere kinderen! Je hebt eenvoudigweg meer controle over je budget en dus houd je meer over om aan andere dingen uit te geven.

Met een camper kom je bovendien veel dichterbij de natuur.


Qua overnachtingsplekken kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kan gaan voor een leuke afwisseling tussen luxe campings met allerhande kant-en-klaar kindervermaak en slapen midden in de natuur.

IMG_4925

Op een camping wordt er in bomen geklommen, worden er marshmallows geroosterd op een kampvuur en wordt er kennis gemaakt met de buren. Met een camper kom je bovendien veel dichterbij de natuur. Waar andere gezinnen noodgedwongen stopten bij de ingangen van de National Parks in de Verenigde Staten om hun intrek in een hotel te nemen, rij je met een camper door tot kampeerplaatsen diep in het park.

yellowstone

Het is heerlijk om na het avondeten een wandeling te kunnen maken door Yellowstone en nog gauw wat wildlife te spotten of om, voordat Bryce Canyon NP ’s ochtends geopend werd voor het overige publiek, foto’s te kunnen maken zonder 100 andere toeristen in beeld.

IMG_5068

Met een camper heb je de voordelen van het buitenleven, maar dan met fatsoenlijk comfort. Er zijn campers zijn die een gezin van 6 kunnen herbergen. Geen gedoe met aparte hotelkamers, maar allemaal hetzelfde onderkomen.

En last-but-not-least: vrijheid! Camping niet leuk? Dan rijd je verder. De snelweg saai? Dan neem je een alternatieve route met bezienswaardigheden. Onderweg stop je waar je zelf wilt. Zo overnacht je de ene keer op een parkeerplaats, de andere keer pal naast een natuurwonder.

usa yellowstone

 

IMG_5060

 

C30 (10)

T 17 (9)

IMG_5092

 
Je reist graag in eigen tempo maar weet niet goed hoe er aan te beginnen? Dan zijn onze zorgvuldig uitgewerkte rondreizen zeker iets voor jou. Ze besparen je een hoop opzoekwerk over wat je best kan bezoeken of waar het best kan overnachten, dat hebben wij reeds voor je gedaan. Hier onder enkele voorbeelden van routes:

routes in de USA

Wings National wonders

15 dagen – van San Francisco naar Los Angeles of omgekeerd

wings natural wonder

Scenic beauty

14 dagen – Van Las Vegas naar Denver of omgekeerd

 

 

scenic beauty

Coastal delight

16 dagen – van San Francisco naar Las Vegas

coastal delight

routes in Canada

Magic in the mountains

14 dagen – van Vancouver naar Calgary

magic in the mountains

 The wild west

20 dagen – van Vancouver naar Vancouver

the wild west

 

Totem circle tour

15 dagen – van Vancouver naar Vancouver

totem circle tours

 

routes in Canada + USA

The best of the Rockies

14 dagen – van Calgary naar Calgary

best of the rockies

Rocky mountain spectacular

18 dagen – van Seattle naar Salt Lake City

rocky mountain spectacular

usa yellowstone