Italië – Napoli Unesco

meerdere afreisdata 2024 - Schrijf je nu in

8-daagse rondreis met (huur)wagen langs de baai van Napels en de Amalfikust.

Dag 1: Brussel – Napels

Rechtstreekse vlucht naar Napels en ophalen van uw huurwagen. Vertrek naar uw hotel in het centrum van Napels, de hoofdstad van Campanië en de bakermat van de pizza. 2 overnachtingen in Hotel Palazzo Caracciolo****.
 
 

 

Dag 2: Vesuvius & Pompeï

Een daguitstap naar de Vesuvius en Pompeï behoort tot één van de hoogtepunten van uw reis. De Vesuvius is de enige nog actieve vulkaan op het Europese vasteland. Zowel een wandeling naar de krater als een bezoek aan het observatorium lonen de moeite. Keer terug in de tijd tijdens een bezoek aan Pompeï en/of Herculaneum. Beide steden werden in 79 voor Christus bedolven onder de assen van de Vesuvius en zijn zeer goed bewaard gebleven.
 

Dag 3: Napels – Sorrento (± 50km)

Rijd in zuidelijke richting naar de populaire badplaats Sorrento. U verblijft 3 nachten in Hotel Antiche Mura****.
 

Dag 4 & 5: Sorrento & Capri

Geniet van de faciliteiten van uw hotel of ga wandelen langs de vele oude voet- en ezelpaden op het schiereiland Sorrento. U kunt ook de ferry nemen naar het prachtige eiland Capri (± 30min) voor een daguitstap.
 

Dag 6: Sorrento – Amalfikust (± 130km)

Zet uw reis verder in zuidelijke richting naar de Amalfikust. U verblijft hier 2 nachten in Hotel Pietra di Luna****.
 

Dag 7: Amalfikust

De indrukwekkende Amalfikust is een aaneenschakeling van pittoreske dorpjes en adembenemende landschappen. Breng een bezoek aan de gekleurde huizen van Positano, de kathedraal van Amalfi of de gezellige straten van Ravello.
 

Dag 8: Amalfikust – Napels – Brussel (± 80km)

Keer terug in noordelijke richting naar de luchthaven van Napels, waar u uw huurwagen inlevert. Terugvlucht naar Brussel.
 
Prijzen en programma van Imagine Travel