Schindler Classic: 4-daagse citytrip Krakau – Polen

individueel verblijf - Schrijf je nu in

Ontdek Krakau tijdens een boeiende 4-daagse citytrip, waarbij geschiedenis en cultuur centraal staan. U bezoekt Auschwitz-Birkenau voor een indringende kijk op een cruciaal stuk wereldgeschiedenis. Daarna gaat u naar de Wieliczka-zoutmijn, een UNESCO-werelderfgoed met fascinerende ondergrondse zalen en zoutsculpturen. Deze reis biedt een mooie mix van leerzame ervaringen en de charmante uitstraling van Krakau.

Dag 1 : Brussel – Krakau

Lijnvlucht met overstap naar Krakau. Onthaal en transfer naar Hotel Alexander I*** of Maksymilian***. Vrij diner en overnachting.
 
 
overnachting in hotel Alexander I *** of Maksimilian *** of gelijkwaardig
 

Dag 2 : Krakau – Wielizcka

 
In de voormiddag brengt u een bezoek aan de meer dan 800 jaar oude unieke Wieliczka zoutmijn. Er is privé transport van en naar uw hotel voorzien. Ter plaatse sluit u aan bij een groep voor het bezoek aan de site.
 
In de namiddag: vrije tijd of optionele begeleide stadswandeling met uw privé gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. (150 euro p.p.)Vrij diner en overnachting in uw hotel.
 
overnachting in hotel Alexander I *** of Maksimilian *** of gelijkwaardig
 
 

Dag 3 : Auschwitz – Birkenau

Bezoek aan de naziconcentratiekampen Van Auschwitz-Birkenau, 54km ten westen van Krakau. Er is privé transport van en naar uw hotel voorzien. Ter plaatse sluit u aan bij een groep voor het bezoek aan de site. Rest van de namiddag vrije tijd voor een individueel stadsbezoek. Vrij diner en overnachting in uw hotel.
 
overnachting in hotel Alexander I *** of Maksimilian *** of gelijkwaardig

Dag 4 : Krakau – Brussel

Vrije tijd. Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.