Utah’s canyons

individueel - Schrijf je nu in

 

 

 

 

 

Het zuidwesten van de Verenigde Staten staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden, uitzonderlijke buitenactiviteiten en verbluffende kleurenspektakels. Ontdek Utah’s majestueuze natuur en de vijf spectaculaire nationale parken, bijgenaamd de “Mighty 5”, elk met zijn eigen schoonheid en magie.  Laat u door UTAH verrassen!

 

Vandaag heeft u een hele dag om dieper in dit majestueuze park te trekken. Neem rustig de tijd en ontdek een wereld vol indrukwekkende rotsformaties, torenhoge kliffen en een adembenemend landschap dat door de Virgin River werd uitgeslepen. We raden u aan de starten met een van de meest spectaculaire wandelingen van Zion: The Narrows. Wij zorgen voor de juiste uitrusting, u hoeft enkel te genieten! Deze wandeling brengt u naar de prachtige vallei om een moment van puur geluk te ervaren: voeten in het water, soms meer, volgt u de loop van de Virgin River op uw eigen tempo in een smalle kloof omringd door een prachtig landschap! In het hart van de Narrows is het alsof dit park enkel aan u toebehoort. Al wie een even unieke maar sensationelere ervaring wenst, kan zich ook nog aan Angels Landing wagen. Ervaren wandelaars zonder hoogtevrees zullen een mythische wandeling beleven. Aan de top wordt u beloond met het adembenemend landschap over de canyon. Zion zal u dankzij zijn diversiteit aan activiteiten ongetwijfeld weten te bekoren.

 
 

 

RAFTEN

Ontdek de legendarische Colorado rivier tijdens een rafting-avontuur. Ook Geschikt voor gezinnen. Keuze uit verschillende lengtes en variaties.

4X4

Een begeleide tocht per jeep waarbij u meer leert over de geschiedenis, de archeologie en de geologie van dit wereldberoemde nationaal park.

FIETSTOCHT

Fiets op de Courthouse Loop langs een steile klif – die u een prachtig uitzicht biedt over The Windows sector-, of verken Klondike Bluffs en treedt in de voetsporen van de dinosauriërs.

VLUCHT

Dit avontuur schenkt u een spectaculair uitzicht over de Courthouse Towers, Devils Garden en Delicate Arch. Juist buiten het park ziet u ook nog de Fisher Towers, de machtige Colorado rivier en Castle Valley.