Welkom in Ibiza – Spanje

Individueel - Schrijf je nu in

5-daagse kennismaking met een oase van ontspanning en charme.

Prijzen en programma van Imagine Travel

Dag 1 : Brussel – Ibiza

Aankomst in de luchthaven van Ibiza. Transfer naar Ibiza Stad en installatie in het hotel El Puerte Ibiza****
 
 

Dag 2 : Excursie : jeepsafari

Deze excursie met echte safari-jeeps voert door het noorden, oosten en westen van Ibiza. Je komt langs plaatsen van het eiland zien die meestal moeilijk te vinden zijn of niet bekend zijn bij toeristen. Ontdek de landschappen die alleen te voet of met terreinwagens te bereiken zijn. Na de tocht met de jeeps wordt er een kleine wandeling gemaakt en wordt er gestopt bij het strand om te zwemmen. Op het strand is er een picknickpauze. Wij zorgen voor een sandwich (drank is niet inbegrepen).
De tour wordt begeleid door getrainde en ervaren medewerkers.

Dag 3 : Ibiza Stad

Verken het historische hart van Ibiza Stad, een UNESCO-werelderfgoed locatie. Wandel door de smalle geplaveide straatjes en bewonder de indrukwekkende stadsmuren en historische gebouwen. Bezoek de kathedraal van Santa Maria die boven op Dalt Vila staat. Het biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de stad en de zee, maar het interieur is ook de moeite waard. Maak een wandeling langs de jachthaven, bewonder de luxe jachten en geniet van de chique sfeer. Hier vind je ook trendy restaurants en bars. Sluit je dag af door te genieten van de adembenemende zonsondergang. Een populaire plek hiervoor is bij de oude stadsmuren.
 

Dag 4 : Excursie : per catamaran naar Formentera

Afspraak om 09h30 en korte transfer naar de haven. De vaart van Ibiza naar Formentera duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. In Espalmador zijn er 2 vrije uren om van het strand te genieten, en daarna 1 uur voor de lunch aan boord (inbegrepen). De tweede stop is voor het Illetas strand in Formentera, of voor het Ibiza Salinas strand Es Cavallet.
 

Dag 5 : Ibiza – Bruxelles

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven en terugvlucht.